Novosti

Održana druga redovna skupština RK IPA ŽZH

U petak 22. travnja 2016. godine održana je druga redovna skupština RK IPA ŽZH u hotelu „Otok“ u Grudama.  Skupštinom je predsjedao Zoran Smital, predsjednik IPA ŽZH, a sudjelovalo je oko 45 članova IPA-e.

Na početku Skupštine odana je počast minutom šutnje prerano preminulom prijatelju, kolegi i članu Vjekoslavu Šimunoviću.

U službenom dijelu skupštine prihvaćene su sljedeće odluke:
1. Usvajanje zapisnika sa prve redovne Skupštine RK IPA ŽZH iz 2015.
2. Prihvaćeno je izvješće o radu IPA ŽZH za 2015. godinu.
3. Prezentirane su aktivnosti u 2015. godini od strane predsjednika Zorana Smitala. Izvješće za malonogometni turnir u Posušju prezentirao je organizator Milan Galić, dok je Goran Žulj govorio o natjecanju u preciznom streljaštvu u Širokom Brijegu. Ostale aktivnosti kluba izložio je Damir Pandžić.
4. Prihvaćeno je financijsko izvješće Nadzornog odbora IPA-e ŽZH za 2015 godinu.
5. Prihvaćeno je izvješće o radu Suda časti za 2015 godinu.
6. Iznesen je prijedlog UO IPA ŽZH o razrješenju predsjednika nadzornog odbora i prihvaćen je prijedlog o imenovanju Marka Landeke za novog v.d. predsjednika NO IPA ŽZH.
7. Prihvaćen je prijedlog odluke o postupanju u slučaju smrti člana IPA ŽZH.
8. Planirane aktivnosti u ovoj godini su: III. Malonogometni turnir u Posušju, III. turnir u preciznom streljaštvu za muškarce i žene, kao i druge aktivnosti i putovanja u inozemstvu u skladu s financijskom situacijom.

Osoblju hotela „OTOK” dužni smo veliku zahvalu za trud i ljubaznost s kojom su ugostili sve naše članove, a nakon toga uslijedila je zajednička večera na kojoj je sudjelovalo oko 70 članova i simpatizera.

Naime, prijateljskom ozračju svojim prisustvom pridonijeli su službenici iz Granične policije BiH, Sudske policije, MUP-a ŽZH, kao i umirovljenih kolega, s ciljem da se svi osjetimo ponosni na naš klub i sve one vrijednosti koje u životu svakoga od nas donosi policijski poziv.

Ovom skupštinom proslavljena je druga godišnjica od osnutka RK IPA ŽZH.