Događaji

POZIVNICA: 100 ŽENA NA KAMEŠNICU

Članice Gorske službe spašavanja Hercegbosanske županije, po četvrti put organiziraju događaj “ 100 žena na Kamešnicu 2019.”. Događaj je planiran 26.05.2019. godine, sa ciljem promoviranje planinarenja i boravka na prirodi. IPA Hercegbosanske županije dati će doprinos oko organizacije i promocije ovog događaja.

 Polazak je planiran u 07,30 sati sa kolodvora u Livnu, organiziran besplatan prijevoz autobusima. Planinari koji dolaze svojim vozilima mogu doći direktno u Podgradinu.
 Start penjanja predviđen je u 08,00 sati iz sela Podgradina, podno Kamešnice, kod Crpne stanice Buško jezero.
 Uz lagani uspon ide se do prve postaje Pešino vrilo ( 1400 mn/v), gdje će se moći odmoriti uz okrepu, koju su organizatori pripremili.
 Druga postaja je za one najhrabrije sam vrh na Kamešnici ( Konj 1856 mn/v).

Za ovu pustolovinu potrebna Vam je udobna obuća, malo dobre volje, nešto vode i hrane i dobro raspoloženje. U slučaju loših vremenskih uvjeta događaj se pomjera za termin koji će biti
dogovoren naknadno.
U prošla tri puta planinarenju se odazvao i veliki broj muške populacije, tako da poziv vrijedi za sve, žene i muškarce.
IPA Hercegbosanske županije pomaže i pružiti će potporu organizatorima, a za sve koji se odazovu ovom događaju i IPA prijatelje koji dođu sa strane, organizirati će se nakon silaska roštilj i
piće u prostorijama ugostiteljskog objekta “Krombo “ Lopatice ( 8 km od Livna prema Tomislavgradu).
Po potrebi za goste je osigurano i prenoćište, naravno uz najavu.
Za dolazak prijaviti se na mob. 00387 63 344 552 ili na e-mail: krivic.tino@gmail.com najkasnije do 23.05.2019. godine. Našim članovima kluba troškove goriva za odlazak na događaj za grupu refundirati će IPA ŽZH.

SERVO PER AMIKECO