Događaji

POZIVNICA: IV MALONOGOMETNI TURNIR IPA HBŽ

Regionalni klub IPA Hercegbosanske županije organizira sportske aktivnosti i druženje IPA-a klubova.
Dana, 14.09.2019. godine, organiziramo IV. turnir u malom nogometu, na sportskom terenu u Kazagincu, općina Tomislavgrad, Bistro A, kuća na brani, udaljen od graničnog prijelaza Kamensko oko 5 km.
U sklopu kompleksa postoje i drugi sadržaji, tereni za balote, košarku i ribolov na Buškom jezeru.
Novac prikupljen od kotizacije od turnira, te dobrovoljne priloge, RK IPA Hercegbosanske županije donirati će za pomoć u liječenju našeg IPA-a člana Joze Klišanina, koji je nakon prometne nezgode u sedmom mjesecu 2015. godine ostao nepokretan i za policijskog službenika PP Drvar, Žarka Bošnjaka, koji je u pokušaju spriječavanja oružane pljačke banke u Drvaru u ožujku, 2017. godine, teško ranjen i također nepokretan.

PROGRAM TURNIRA U MALOM NOGOMETU

 Petak , 14.09.2019. godine
U popodnevnim satima dolazak delegacija iz udaljenih mjesta i smještaj u Livnu.
 Subota, 14.09.2019. godine, turnir u malom nogometu i svečanost
Do 09,45 sati prijava ekipa i izvačenje.
U 10,00 sati postrojavanje ekipa i otvaranje turnira.
Od10,00 do 18,00 sati turnir u malom nogometu, drugi sadržaji za ostale sudionike na terenima za balote, mogućnost ribolova na Buškom jezeru.
Ručak će biti organiziran u pauzama turnira.

Od 19,00 sati Bistro A, kuća na brani, svečanost, zajednička večera, uručivanje pehara za plasman ekipa i najboljih pojedinaca, obraćanje predstavnika prisutnih IPA klubova.

 Nedjelja, 15.09.2019. godine
U 10,00 sati doručak i nakon toga ispraćaj gostiju.

NAPOMENA: Malonogometnu ekipu čine 5+1 igrač, uz mogućnost maksimalno 4 rezerve. Igra se na umjetnoj travi na otvorenom, a u slučaju lošeg vremena u sportskoj dvorani u osnovnoj školi u blizini terena.

Prijava ekipe se vrši kod Damira Pandžića, potpredsjenikia IPA ŽZH za sport i Slobodana Galića voditelja za nogomet. Kotizaciju za ekipu snosit će RK IPA ŽZH.